Jag vill veta mer...

Sister KMM-Care Sweden AB

 

        FUNGO BODYDEO


Hej och välkommen till vår lilla shop på nätet:


Vi är två systrar som tillsammans har skapat flera olika produkter som gör livet lite lättare och framförallt trevligare för dig.

ra produkter klassas som kosmetika men har inte som mål att göra dig vackrare eller ge dig en särskild parfymerande doft.   Våra produkter är diskreta och fria från skadligt innehåll. 

Det är viktigt för oss att vara snälla mot både människa och miljö. 


Vi är ett mindre företag vilket innebär  enklare företags struktur samt en personligare kontakt.


Vårt mål är att med hjälp av vår deodorant  underlätta din vardag. Vi vill att du skall känna dig säker och fräsch hela dagen. 

Vi vill att du skall våga umgås med andra utan att tänka på din blöja eller på din kroppsodör. Vi vill att du skall skydda din hud vid  friktion.


Livet är idag inte imorgon!Sjuksköterskan har under många år saknat en produkt  att hänvisa till när det gäller egenvård mot hudirritation och ovälkommen lukt. 

 


Många patienter har frågat efter råd kring  någon produkt som man kan använda dagligen och som hjälper huden att stå emot fukt . Ofta kan det bli väldigt tätt i ljumskar , skrev och armhålor. Det är just här som svamp tycker om att fastna. Det finns läkemedelsbehandling mot hudsvamp men tyvärr är risken stor att den kommer tillbaks  just pga  av att hudområdet är fuktigt och tätt.


En del patienter använder inkontinensmaterial som inte gör saken bättre på redan fuktutsatta hudområden. Det kan både bli varmt fuktigt och ha ovälkommen lukt.

Många patienter använder feta salvor (svåra att tvätta bort och kan bli grogrund för svamp) puder, kompresser, bikarbonat under brösten eller andra hudveck, för skapa en fukt barriär.  Nu är det enklare.


Tillsammans med  Leg Sjuksköterska  och en kemist framaställdes Fungo Bodydeo. Formulan är unik i sitt ändamål och har patenterats och varuskyddats. Fungo Bodydeo är en helkropps formula med ph värde 5 vilket bla innebär att du även kan spraya på intima delar av kroppen för att skapa en fräschare känsla och skydd . Formulan är självklart  helt fri från Aluminium och parabener .

 

Spraya Fungo Body deo var som helst utvändigt på kroppen så har du ett skydd mot lukt, hudfriktion och ser till att luktskapande bakterier inte ger dig obehag i ditt dagliga liv.

I Samarbete med

Apoteket Kronan

Oriola

Apotea.se

CDON.com

Vill du bli vår återförsäljare? Maila oss för info kring processen. 


                                                   Sister Kmm-Care Sweden AB          Org nr  556844-0837         Säte : Mölndal        Fabrik : Malmö          Kontor : Mölndal     Moms registrerat för  F-Skatt

Copyright © KMM-Care AB 2013 All Rights Reserved